TB

Drar en throwback till Thailand nu när höstkylan & mörkret verkligen kommit på riktigt. Hösten är en av mina abosuluta favorit årstider (förutom sommaren) men när man går och fryser ihjäl i kalla och blåsiga Luleå längtar man verkligen tillbaka till den underbara värmen. Just nu sitter jag och dricker tee (cozyhöstfeelingstyp) och gör lite sistaminuten plugg inför historieprovet imorgon. 

TORSDAG

Idag har varit en ganska lugn dag, speciellt med tanke på att jag dragit på mig en förskylning som jag tror kommer utvecklas till feber vilket suger lite smått. Hade två lektioner som var företagsekonomi och sedan svenska där det stod ett förhör om renässansen på schemat. Efter det drog vi tjejer och köpte maxmat (förutom äckliga Julia & Hanna som åt sushi) Efter det for jag hem eftersom att jag inte kan vara med på idrotten men två timmar senare for jag tillbaka till skolan och hade en historia lektion innan jag slutade och nu sitter jag hemma. Borde egentligen plugga men jag fann Vampire diaries betydligt mer intressant, men nu ska jag försöka kombinera båda två, vi hörs. 

I FREDAGS

Förra fredagen var en av de roligare på länge. Kvällen började hemma hos hanna med tjejerna och sedan begav vi oss till sunderbyn för lite festligheter där kvällen bjöd på många skratt och extremt mycket dansande, kvällen varade riktigt länge och de sista timmarna bestod av efterfest med jazzucibad och bastu. 

TJEJMILEN

För två helger sedan befann jag mig i stockholm där det stod både nöjen och hårt slit på schemat. Det blev mycket shopping men framförallt så sprang hela gänget tjejmilen. Själv är jag otroligt nöjd med min insats då jag klarade målet under timmen även fast jag inte tränat någotning. Hur som helst så var det en jätte rolig helg och det bästa var att få träffa min otroligt sköna släkt igen. 

-

 

OOTD

 

ALANYA

 
En av favoriterna från sommaren var den sista veckan, som spenderades nere i Alanya. Hade en så sjukt rolig vecka och träffade massvis med sköna människor, utöver det fick vi oss ett par riktigt soliga dagar på stranden och långa nätter på klubbar med dans, skratt, nattbad samt balkonghäng, och resten det låter jag bilderna säga.
 

LONG TIME NO SEE

 
Det var ett tag sedan man skrev här, några månader rättare sagt. Jag kan lugnt säga att det har hänt mer saker än man kan räkna under den tiden, sommaren har varit så fylld av så mycket saker att det aldrig skulle kunna gå att skriva allt i ett inlägg, så istället tänker jag plocka ut lite favoriter från sommaren som kommer komma upp succsesivt lite då och då.
 
Jag har länge funderat på att börja blogga igen, men aldrig riktigt tagit tanken till handling.
Denna lata söndag, då jag knappt lämnat rummet, inte ens sängen, så var det tillslut dags och nu när jag avklarat att skriva mitt "jag är tillbaka inlägg" så är det ju bara att börja igen, vi får väl dock se hur länge det håller, eller om det ens håller överhuvudtaget men förhoppningvis får ni se mer av mig ett litet tag i alla fall. 

RSS 2.0