15 MÅNADER

 
Här kommer en kort liten text, i samband med en throwback bild från Thailand, om hur mycket jag älskar denna man. All den tid jag får spendera med honom, all den kärlek han ger mig och all den kärlek jag ger han. Personen jag kan kalla min pojkvän, som gör mig så otroligt lycklig. 

JUICE

 
Jag älskar apelsin juice. Det är bland det bästa jag vet, speciellt färsk, nypressad juice med is. 

SUNDAY OH SUNDAY

 
Denna söndag vaknade jag upp brevid Johan, vi spenderade förmiddagen tillsammans och vid ett for jag hem till mig. Under timmarna här hemma har jag hunnit plugga, springa, bokat klart hela bråvalla resan samt helgen inför One Direction! Åh vad jag längtar till båda. Nu sitter jag och skriver klart en SWOT-analys inför företagsekonomin och efter det ska jag unna mig lite serier och annanas till kvällsfika. 

ARCUSMÄSSAN

 
Hejsan! Igår befann jag och min syster oss på arcusmässan och sålde en hel del kläder. Det var riktigt roligt faktiskt! Johan kom förbi också vilket gjorde det hela lite roligare. Totalt tjänade vi ihop några tusenlappar var vilket  aldrig sitter fel. På kvällen blev det en mys och singstar kväll med min syster, Malin och Julia. I slutändan var det bara jag och Julia, vi slog på en film som vi dock inte ens hann se halva av innan vi båda somnade i soffan med smink och allt. 
 
Julia åkte hem relativt tidigt idag och sen dess har jag städat och tagit det lugnt. Jag ska snart fara ut och springa, sen göra lunch och fixa mig för då kommer Johan hit! 
 

RED LIPS


FREDAG

 
Godmorgon alla läsare! Hade en riktigt rolig kväll med Julia igår, vi umgicks med min syster samt rensade våra garderober, våldgästade Ida-Maria, vandrade omkring i Karlsvik och gjorde lite roligheter. Julia sov i alla fall över hos mig och hon åkte för ett tag sedan. Åt min favorit frukost imorse, fil med äpple i! Idag ska jag vara med min älskling här hos mig men innan det ska jag fara ut och springa, städa lite, göra lunch och ifall jag hinner kanske se lite av min kära serie The Vampire Diaries. 

TRÄNING & MÅL

 
Hejsan allesammans! Nu när skol-milen närmar sig börjar verkligen min träningsmotivation vara på topp! Speciellt eftersom att jag varit sjuk de senaste två veckorna och därför inte kunnat träna alls. Men nu känner jag mig så sjukt taggad! Är så himla härligt (och jobbigt) att vara ute och springa i skogen och lyssna på musik! Det tar ju dessutom inte så lång tid, 20-30 minuter sen är jag hemma igen. 
 
Mitt mål inför milen att att springa hela utan att stanna en enda gång. Förra året sprang jag den på 52 minuter, men stannande några få gånger men i år ska jag klara att springa hela!! Mina mål förutom milen och bygga upp en bra kondition är att bygga upp en stark kropp och vältränad kropp!
 
Nu ska jag gå ut med min familj och hundarna på en långpromenad och ikväll kommer en saknad Julia hit så vi får se vad vi hittar på! 

RSS 2.0