FRIDAY

Hade sovmorgon imorse så det var skönt att få ligga kvar i sängen lite längre och bara ta det lungt på morgonen. Hade bara en lektion idag men var på elevråd så slutade efter det istället. När vi hade slutat gick jag, Malin, Linnea och Hanna till min syster på textil och design och pratade om modevisningen dom ska ha till vår samt mätte oss inför kläderna vi ska gå i, kommer bli sjukt kul! Efter det åt vi lunch och gick på stan. Just nu sitter jag hemma och väntar på johan som är här vilken minut som helst, vi hörs! 
 

DIVERGENT

Läser en bok på engelskan som heter divergent, den är faktiskt riktigt bra! Det har även blivit en film så jag och Hanna ska se den när vi läst ut böckerna! Tänkte vara lite extra duktig och ligga lite före i skolan nu inför allt som komma skall men varken naturkunskapen eller matematiken kändes lockade ikväll så ska läsa istället vilket inte är helt bortkastat för måste faktiskt läst ut den tills nästa vecka! Vi hörs.

TORSDAG

Idag har skolan gått riktigt bra, på hålet satt vi tjejer och pratade om lite smått och gott! Jag och linnea har kommit på en lite kul sak vi eventuellt ska köpa inför alla hjärtansdag. Dessutom finns det hur mycket som helst jag vill köpa när det kommer till klädvägar men ska spara mina pengar inför stockholm, ska nämligen dit och se avicci med Alicia! Det kommer bli as fett måste dock spara mina pengar så jag kan gå lös där nere, hehe. 
 
På sista lektionen idag hade vi naturkunskap och vi ska i små grupper komma på en "reklamidé" där vi ska prata om någonting alla kan göra för miljön och min grupp som består av Linnea, Julia och Malin har kommit på en ganska rolig idé! Just nu är det faktiskt inte så mycket i skolan men från och med nästa vecka börjar det hela för vi ska ha sex prov och en spanska uppstats innan sportlovet. 

HAVET ÄR DJUPT

 
 

TISDAG

Hej allesammans! Skolan började för min del idag 0945 och då hade jag matte, sedan spanska, en kort lunch, engelska och sen slutade jag. Dock har jag fått genomlida dagen med en väldigt oskön menskvärk :-) Efter skolan satt jag i biblioteket med Hanna och Sanna och så kom även Linnea och Elin. Tanken var egentligen att vi skulle plugga lite men det blev inte speciellt mycket plugg. Vi pratade om lite alla hjärtans dag planer och sånna saker! Ikväll står i princip ingenting på schemat, ska se lite serier, kanske läsa lite och göra lite fint på mitt rum. Vi hörs!

ORMBERGET

I söndags så var planen egentligen att jag och johan skulle fara ut på isbanan och åka skridskor men då visade det sig att jag inte hade några skridskor? Så det blir att köpa nya så vi kan åka ut en annan dag. Istället for vi hem till Johan, gjorde i ordning lite varm choklad och begav oss sedan till ormberget där vi åkte madrass! Vi fick se en jätte fin solnedgång när vi satt högst upp på berget och drack varm choklad, det var så himla mysigt. Älskar att göra olika vinteraktiviteter!!

VECKAN SOM PASSERAT

snodde ↑bilden↑ ifrån jullan
Här står det relativt tomt som vanligt. Det har hänt så himla mycket roliga saker den senaste veckan så nu inser jag att jag måste skärpa mig och ta lite mer tid till att blogga och börja uppdatera mera. Skolveckan gick riktigt bra faktsikt låg före i princip alla ämnen förutom matten då jag missade en lektion eftersom att jag var på magnetröntgen i tisdags! Kommer snart få provsvaren så får se vad de visar. Började även jobba i fredags! Nu kan ni finna mig under vissa helger på Vila i smedjan! Det var riktigt kul att jobba faktsikt, jobbade både fredag och lördag.
 
Mot kvällen bestod fredagen av lite mer festligheter hos Elin, blev en riktigt grym kväll! tog en taxi hem vid 1 någon gång eftersom att jag skulle upp och jobba dagen efter. När jag kom hem från lördagen arbete så umgicks jag med johan och vi firade 11 månader tillsammans! ♥ Vi myste på här hemma med solsidan och godis. Igårkväll (måndag) var det filmkväll hemma här hemma och vi såg the internship och sen fick jag somna i johans mysiga famn. 
 

THAILAND DEL 2

 

JAG JUST NU

 
Första bilden beskriver ganska bra hur jag känner för provet imorgon, den andra bilder till vänster beskriver ganska bra hur jag känner inför att jag håller på att bli sjuk och dricker te för att magiskt bli frisk. De två sista beskriver ganska bra att jag bara weeeyy livet är kul ändå. Kanske borde börja göra en serie av myssans varje kväll, håller ni inte med om att det vore lite festligt. 

SNEAK TO THE PEAK

 
Här har ni lite dåliga bilder på thightsen jag fick med mig hem idag. Men dåliga bilder är väl bättre än inga bilder. Köpte även två linnen från nike, ett som matchade dessa par byxor vilket I love eftersom jag älskar den lime gula färgen. Det andra linnet var typ rosa, eller rött, eller korall. Båda linnena har inbyggda sportbhar så det är ju också väldigt praktiskt. Köpte även ett par hel svarta shorts så nu känner jag bara wiho tagga träna för jag kommer vara grymt snygg. 
 
 

THAILAND DEL 1

Observera att vi var asbleka för att det var de första dagarna, wey
 

HEJ JAG HETER MY OCH JAG UPPDATERAR ALDRIG

Ni ser ju hur bra det gick med thailands inlägget jag lovade er.. well well det kommer så småning om. Dagen idag har varit väldigt bra för istället för naturkunskap och matematik hade vi må bra övningar osv med klassen så det var lite roligt. Efter det flöt dagen på som vanligt och sista lektionen som bestod av engelska avslutades med lite låtar och allsång från imagine dragons så det var trevligt. När vi slutat for jag med pappa till intersport och köpte världens snyggaste räningskläder så nu är jag väldigt happy, tack för mig.
Lite skoj från idag 
 

BORTA BRA MEN HEMMA, BÄST?

Hejsan! Efter en lång resa landade vi halv tio hemma i luleå imorse. Vi bemöttes av snö och kyla och jag saknar redan värmen. Det bästa med att komma hem var att komma till Dogge och Noppe men jag hade gärna stannat ytligare fyra veckor till i Thailand. Men resan har varit helt underbar, nyårsafton rockade, vädret har varit underbart med sol varje dag! Roliga utflykter, god mat och framför allt trevligt sällskap. Jag kommer att i olika delar lägga upp bilder i från Thailand och ska börja med den första delen nu på en gång!
 

RSS 2.0