PINK

 
 

ON WEDNESDAYS WE WEAR PINK

 
Dagen i ära bär jag rosa. För er som missat är det 10 år sedan mean girls kom ut idag, tog det som en liten rolig grej och min outfit fick därför inspireras av "On wednesays we wear pink" Kommer upp ett helt bild-inlägg om det lite senare idag. För i övrigt så har jag avklarat dagens planer förutom festligheterna då, men det kommer snart. Det blev en 25 minuters löptur, en snabbtur på stan med foto och nu sitter jag här hemma. Har städat lite grann och ska snart hjälpa min mor att börja med maten sen åker jag till Hanna! 
 

GODMORGON

 
Hej kära läsare! Denna morgon har jag stått och fixat och trixat i köket lite grann och gjort en frukost till mig själv och min syster. Det blev en hel del frukt som ni ser på bilderna och även färskpressad apelsinjuice, smoothie, mackor m.m! Dagens agenda är att dra på mig löparskorna, sedan åka in till stan, fota med syster och mot kvällen lite festligheter! Vi höres. 

TRE FAVORITER - VITAMIN E

 
Dessa produkter från the body shop är verkligen helt fantastiska för hyn. Det ni ser ovanför er är en ansiktscrubb, en dagcreme och en olja för huden som används under natten. Scrubben är helt fantastisk och med den i kombination med oljan är hyn helt underbar och len när man vaknar på morgonen. Ansiktscremen är är jätte skön att änvända då den har en liten kylande effekt på ansiktet vilket gör den extra fräsch. 

WHITE AND RED

 

ANGELICA BLICK - BIKBOK

 
Inhandlade denna body i lördags strax efter klockan slagit 10.00 och Angelica Blicks kollektion för Bikbok nyligen släppts. Det var många snygga plagg men det som föll mig i smaken var denna ursnygga body (även den svarta varianten) samt den orangea klänningen som lyckligtsvist min syster inhandlade så lär nog sno den av henne vid något finare tillfälle. 

OMBRE & ZEBRA

 
 
Här har ni min outfit i fredags samt resultatet på mitt hår, det blev (enligt mig en skitsnygg) ombre! Är så otroligt nöjd! Ni ser även en kappa från Vero moda som jag inhandlade när jag var i stockholm som jag ej visat tidigare. Har verkligen börjat älska kappor i alla dess olika varianter och hade egentligen velat ha hur många som helst men tyvärr måste man ju behärska sig lite.  
 
 

I'M BACK

Hejsan kära läsare, efter ca. en månads uppbehåll är jag återigen tillbaka! Har gjort en hel del saker under tiden, kanske bloggar om vissa saker eller i alla fall lägger upp några bilder. Hur som helst, eftermiddagens schema är fixa lite snyggt i rummet, fara ut och springa samt plugga lite spanska glosor. 

RSS 2.0