MIN DAG I SKOLAN

Hejsan allesammans! Idag har skolan varit hur bra som helst förutom lite frustrationer på samhällslektioner då det är väldigt oklart med en del saker. Det bra sakerna är att jag fick tillbaka min novellanalys och mitt referat och jag kunde inte fått bättre resultat och dessutom skrev läraren att det var det bästa hon läst hittils så jag blev jätte glad!! Dessutom blev jag jätte motiverad att göra en bra karatärsanalys som jag ska skriva nu ikväll. Vi ska denna vecka skriva en argumenterande text och jag älskar verkligen att argumentera så ser fram emot det jätte mycket måste bara komma på ett roligt ämne! 
 
Företagsekonomin gick bra de också det är bra lite svårt att lära sig vissa saker om olika företagsformer men jag börjar förstå mer och mer! På juridiken gjorde vi klart grupparbetet och jag ser fram emot att disskutera om det på onsdag! Peter (juridik läraren) sa dessutom att jag inte verkar ha problem att prata/disskutera inför andra då vi pratade om vilket betyg jag ville ha så nu vill jag göra bra ifrån mig på onsdag. Nu ska jag i alla fall börja med karatärsanalysen så vi hörs senare!
 
 

SÖDAG 29 SEPTEMBER

Just nu är Johan på väg hit med bussen och jag har just duchat och fixat mig. Vi har inte umgåtts något den här helgen så ska bli kul att träffa han och mysigt att få sova vi hans sida inatt (och då menar jag att sova så ni inte tror att jag skriver någon slags sexblogg här) I alla fall vet inte riktigt vad vi ska göra idag förutom att vi ska båda plugga lite grann och om vi behöver en paus står det en Ben&Jerry i frysen som passar pefekt till film, vi hörs. 
 

1D

Biljetterna bokades imorse tillsammans med min syster och Alicia, vi fick platserna längst fram vid scenen!! Men mitt dilemma är att jag är faktiskt inte säker på om jag vill gå, men om inte säljer jag nog bara min biljett men jag får nog bestämma lite senare hur jag vill göra!
 
 

ALLSTAR

Gårkvällen spenderades som sagt på allstar med ett gäng tjejer från klassen, kvällen var hur rolig som helst och bjöd på många skratt. Maten var jätte god och vi träffade två roliga soldater också haha. Kvällen slutade där den började, hos hanna. Vi satt och pratade och hade det trevligt och kring midnatt åkte jag jag hem. 
 
 

BIDRAG 23

Har delat detta klipp förut men nu gör jag det igen för nu är johan och hans klass inte alls långt ifrån att vinna 75.000 kr! Så hjälp dem gärna att vinna tävlingen genom att bidra med en visning!  

-

Har precis lockat håret och fixat mig så nu sitter jag och gör mest ingeting och väntar på bussen som går om ungefär en timme och sedan beger jag mig mot hanna! Kvällen blir nog hur rolig som helst och maten lär vara lika god som alltid! Vi hörs senare! 
 

FREDAG 27 SEPTEMBER

Dagarna rullar på och innan man ens hinner tänka efter har det blivit helg igen och veckorna går så otroligt snabbt. Jag har i alla fall gjort bort lite plugg det här veckan och skrattat med tjejerna i skolan. Har även varit med Johan och pysslat om han eftersom att han varit sjuk och så firade vi 7 månader i onsdags. Ikväll ska jag och några tjejer från klassen ut och äta på Allstar men först ska vi till Hanna vid sex tiden ungefär!!
 

DREAM

 

WRECKING BALL


19 SEPTEMBER

Skoldagen har rullat på trots att jag haft lite jobbig mensvärk till och från. På lunchen drog jag med Malin och Linnea och åt maxmat sen kom Hanna och Julia och vi gick omkring på stan och letade sjalar och det blev en hel del skratt också! Sen har jag börjat läsa en roman på svenskan och först var jag lite skeptiskt men den är faktiskt väldigt bra "expert på att rodna" heter boken och även fast jag inte läst ut den än så rekomenderar jag den verkligen! Så ska äta middag med mamma nu sen sätta mig ned och läsa, vi hörs! 
 
 
 
 
 
 

MED ETT LEÉNDE UPP

 
 
 

BLURRED LINES

 

DET FINASTE JAG HAR

 

ONE DIRECTION

Förra veckan for jag och Alicia på Bio och såg filmen 1D "this is us". Jag har inte varit så stort fan men dom har många bra låtar och filmen var också väldigt bra faktiskt. Den var lite rolig att se och efteråt sprang jag och Alicia omkring på stan i väntan på bussen och sjöng 1D låtar, dansade och gick ned till norrahamn och tog sedan bussen hem där jag bemöttes av Johan. 
 

ROM GENOM MOBILEN

 
 

17 SEPTEMBER

Idag började jag 08:15 (vilket jag gör varje dag) och på schemat stod tre lektioner, Samhälls, Matte och Spanska. Vi fick även våra individuella scheman idag dock stämde inte allas för vi fick olika tider på språken än vad läraren sagt till oss att vi skulle ha så vi ska prata med mentorerna/rektorn imorgon. Men eftersom att jag bara hade tre lektioner slutade jag redan halv ett och for hem på direkten, somnade i soffan i två timmar och sen följde jag med mamma på en promenad med hundarna och nu är hon och köper maxmat. (♥) 
 
Imorgon går jag till halv fyra men och har idrott sista lektionen dock ska vi ha orientering och det suger jag på.. Efter skolan ska jag vara med Johan och vi har planerat en massa saker som bastu, film, gotta och förhoppningsvist är det bra väder så kan vi gå ner till "bryggan vid vattnet" som är lite av ett favorit ställe. Förhoppningsvist fortsätter jag uppdatera här nu ganska dagligen för jag har faktiskt saknat att blogga.
 

UPDATE

Här har det stått tomt på tok för länge så för försöka komma igång igen kan jag börja med en lite uppdatering om vad som hänt på senaste tiden. Förra helgen åkte jag och min familj till Italien och var där i fem dagar. Destinationen var rom och jag säger bara wow, vilket stad! Vi besökte vatikanstaten, spanska trappan, fontana de trevi, coluseum och så blev det massvis med shopping på roms alla olika affärer.
 
Dock var det lite jobbigt då jag och Johan hade inte varit utan varandra mer än en dag på hur länge som helst så vi saknade varandra en hel del där nere men det gjorde bara det skönt att komma hem igen och få världens största kram på flygplatsen och sedan somna i varandras famnar. 
 
Annars går jag i skolan alla dagar och gör så gott jag kan, funderar på om jag ska sätta mig och plugga lite matte nu eller om jag ska göra det på hålet imorgon. Förutom det så njuter jag av hösten som sakta men säker fortsätter att smyga fram och njuter av att vara utomhus och gå på promenader. 
 
 

RSS 2.0