EN LITEN LISTA

Hur mår du just nu?
Väldigt bra! livet liksom flyter på med många glädjefyllda stunder, saknar min pojke lite idag bara men annars är allt jäkligt bra!
 
Vad var höjdpunkten med igår?
Ehm, alltså var väldigt effektiv på alla lektioner i skolan så det var ganska kul. Men höjpunkten var nog idrotten för det var så otroligt skönt att träna igen! (mitt gymkort har dammat i en del månader men nu är det slut på det)
 
Någon framtida resa?
Jaaaa!! Thailand med hela kompaniet, min familj + johan, mammas syster Maria + hennes man Janne + gemensam kompis Jocke. Familjen Sikström, Anki, Mathias, Linda + pojkvän och Simon. Yttligare vänner Carola + sonen markus. Philip kommer även befinna sig med hans familj där under samma tid! Allting kommer bli så jäkla kul, längtar!!
 
Vad händer idag? 
Skola, träning, dagobertsmiddag + den där as långa kursen som man måste gå för att börja övningsköra! Dock ska jag vara med Alicia på de tre sistnämna så det är bli kul i alla fall!
 
Vad är din favorit måltid? 
Alltså vart ska man börja, jag kan ju inte bara välja en?? Entrecôte, oxfilé, fläskfilé, you name it. Dock är de hemmagjorda revbensspjällen av pappa en rätt så storslagen favorit. En annan sak jag älskar är klyftpotatis i ugnen med morötter! Kan aldrig få nog. Annars är jag även väldigt förtjust i att äta på Max med min pojkvän. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: A

Du är så bra på att blogga

2013-11-10 @ 18:17:31
Postat av: Anonym

Åker ni till samma place varje gång???

Svar: Nä alltså vi har varit på en hel del olika ställen dock har vi fastnat för en favorit som vi besökt väldigt många gånger!
My Gabrielsson

2013-11-11 @ 12:56:15
Postat av: erika

satan va avis ja ä, vill å följ te Thailand! :(

2013-11-12 @ 23:03:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0