FREDAG - SÖNDAG

Som vanligt har bloggen stått tom nu lördag&söndag, men det brukar oftast bli så på helgerna då man har fullt upp med annat. Sitter på skolan och nu väntar en lång matte och no lektion, ska förbereda lite inför nationella provet imorgon och sedan göra klart biologin om jag hinner. 
 
I fredags var jag somsagt med Julia och Ida-Maria och vi låg mest och pratade om bland annat feminism och rasism typ, sen slutade kvällen med att Julia sov över och på mrgonen tog jag bussen in till stan och hämtade upp min mobil som jag hade glömt på cubus tidigare, hämtade ut lite saker och köpte en ny mascara och efter det for jag hem till Johan. 
 
Vi hade egentligen tänk åka och bada men det blev aldrig men på kvällen så mötte vi upp Hugo och Viktoria och sedan Johannes, Felix och Emil och cyklade till kvantum, köpte en vattenmelon sedan åkte vi hem igen och somnade ganska så snabbt. På söndag låg vi och sov till och från till största delen av dagen och sen for vi ut och sprang och efter det åkte vi till mig, duschade, stoppade upp studsmattan tillsammans med Jonas, åt middag och bäddade ned oss i vardagsrummet framför pitch perfect. 
(ska snart inviga jeansjackan för i år om bara vädret tillåter eftersom att jag som är så himla frusen av mig)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0