TRE DAGAR

Måndag
Sista degen på lovet, spenderade den med Lin och Irmelin som kom till mig på kvällen vilket var jätte roligt för det var längesedan vi sågs! vi prattade om ikapp sakker vi missat men även om många gamla minnen. Vi skratade och hade jätte roligt, tog oss även ett bad i polen. 
 
Tisdag
Fursta skoldagen, när mamma väckte mig vid sju trodde jag att det var mitt i natten och fattade först ingenting. Tog mig till skolan men det gick bättre än förväntat eftersom att bilden var kul och idrotten lika så, dock hade jag och ett gäng i min klas gömt ombyte men vi fick istället hitta på något eget i en annan hal sal och vi hade jätte roligt!
 
Idag 
Jag har varit extremt trött och ögonlocken höll på att falla igen flertal gånger.. dock var det en rätt så intressant föreläsning om typ artjitektur. Jag och några andra fick tjynda till bussen då vi slutat, vi hopade av på storheden och köpte godis. kom hem och halsov framför tvn och när jag ätit middag for jag iväg till Ida-Maria och tillsammans med henne och resten av karlsviksgrabba (inklusive Arrvid) såg vi en otroligt olig film, skrattade tills maggen gjorde ont!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0