HÅRUPPVISNING - DAGEN

Vaknade klockan 06.00 imorse och vid sju tiden kom jag till frisörerna. Dagen i stort har varit lite stressig, men ändå många stunder då man varit totalt rastlös. När håret och sminket var klar var det dags för lunch. Sedan begav alla sig emot Lärkan och klockan 13.00 var den första visningen.
 
Sedan var det ca. tre timmar tills vi skulle äta och då fördröjde jag tiden tillsammans med min syster. Pizza var vad som stod på menyn och efter vi hade ätit bättrade vi på sminket och frisyrerna. 19.00 var det en visning igen och efteråt fotade vi oss och jag kom hem för ett litet tag sedan. Dagen har varit riktigt rolig även om den till stor del har bestått av en väntan inför visningarna så har det varit jätte trevligt folk med och det blev en hel del skratt.
 
För i övrigt så ser mitt hår ut som ett troll just nu eftersom att just innan vi åkte tog vi ut håruppsättningen som jag har haft (tre bollar på skallen) Men jag tänkte att jag kunde passa på att fota lite extra för jag är ju söt ändå. (laddar upp bilder från visningen imorgon)
 
 

Kommentarer
Postat av: kornelia

SNygg!

2013-01-31 @ 16:24:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0