BÄTTRE ÄN BÄST

 
Hej allihopa! Vi har det bättre än bäst här nere, kom hit i går eftermiddag efter många timmars resande men det var jätte mysigt och åka flygplan speciellt eftersom man hade sin egna lilla tv framför sig med massvis av olika filmer, serier, spel och sånna saker! 
 
Hur som helst, Vi solar (dock försiktigt för att inte bränna oss eftersom det är de första dagarna) badar gör vi i massor. Igårkväll gick vi och åt längs stranden och ikväll for vi in till stan och där var maten hur god som helst!! Fick även med mig en ursnygg bikini hem. Nu är det ganska sent här, klockan är halv 11 och vi kom hem för ett litet tag sedan så snart ska vi gå och sova, ha det bra!

SNART

Det bara pirrar i hela kroppen av resefeber just nu. Idag jag har dessutom jag, mamma och min syster vandrat omkring på stan och inhandlat det sista inför resan som scrubb, bodybutter, hårinpackningar, nya neccesärer och lite annat som nipple covers, fashion tejp, axelbandslösa bh-ar. Började även packa lite i fredags och ser fram emot att packa klart resten! Dock kan jag inte packa någonting idag då jag måste plugga inför ett spanska prov och ett tal om dödsstraff inför imorgon. 
 
Nu i helgen har jag varit med familjen och Johan hos släktningarna i sorsele, där bjöds det på julbord och mys. Var en väldigt slapp helg men det var skönt att bara ta det lugnt också. Dessutom var bilresan hem jätte mysig, älskar att åka lite längre sträckor i bil då det är mörkt ute!! Nu ska jag i alla fall fortsätta plugga, sen ska vi äta middag med mormor och fara och vaccinera oss. Vi hörs!!
 
 

WALDORF

Kom just hem från Waldrof, har varit där med familjen och farfar vilket var jätte mysigt! Tidigare idag har jag varit med pappa och börjat inhandla lite smått inför Thailand!! Är så taggad just nu och resefebern bara stiger! Men nu sitter jag i alla fall och ska beställa hem några nya bikinis, dock har jag redan ganska många så det blir nog bara två stycken. Men då är det ju såhär att jag hade i princip bestämt mig för den bruna bikinin som jag la upp tidigare, men då tyckte ju alla att jag skulle välja blå?!?! Hmm... 
 
 

3 DECEMBER

Dagen i ära fyller min mamma år så ett stort grattis till henne!! Vi ska ut och fira henne ikväll på den nya restaurangen som öppnat här i Luleå! Innan det blir det eventuellt att jag och johan åker iväg på ett annat födelsedags firande hos hans brors son Rasmus som också fyller år idag! Ska åka och handla med min syster nu inför idag och sen ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig, vi hörs! 
 

UPDATE

Skolan rullar på bra och har varit i princip helt pluggfri den senaste veckan! Är så skönt att få komma hem och ta det lungt istället för att sätta igång med massa plugg. Helgen som passerade har varit hur rolig som helst! Den bestod av en tjekväll på och mys med pojkvännen på lördagen. Vi (jag och johan, bloggar om tjejkvällen sen) åt hemmagjord pizza och firade 9 månader tillsammans i efterskott! På söndagen for vi och kollade på en gymnastik uppvisning tillsammans med Julia. Det var lite långtråkigt men kul ändå, både jag och Julia blev lite små sugna på att börja igen!! Men det kommer tyvärr inte hända på grund av mina handleder... 
 
 
 
 

RSS 2.0