Fashion by Idag 
Hallå där Mys fantastiska blogreaders! Ida Gabrielsson här Mys stora systera aka Fashion by Idag. Eftersom att My har drabbats av någon form av bloggtorka hoppar jag inte och tänkte dela med mig av min egna blogg. En jävligt het modeblogg som ni kanske kan se på bilderna ovan, mycket inspiration och snygga outfits är vad jag bland annat erbjuder.
 
Men det är inte det viktigaste. Det viktigaste är att jag är med i en bloggtävling med min blogg där priset är att få jobba som modeskribent för Modette.se under dem tre stora modeveckorna i Milano, Paris och London i hösten. Alltså, om jag vann detta skulle det innebära att jag får en fot in i modevärlden, vilket har varit en dröm för mig sedan jag var liten!
 
Så det ni behöver göra är att besöka och länka min blogg dagligen. Ni får mer än gärna dela den via era egna bloggar eller instagram. Men gör ni det skulle det vara jätte kul om ni ville mejla det till mig (fashionbyidag@gmail.com) eller kommentera det i ett inlägg på min blogg så att jag kan länka tillbaka som ett tack. Nu kör vi!
 

HEART ATTACK


ALLMÄNT

Det är vår, jag är glad ochsen senast jag skrev här har jag hunnit avklara yttligare ett nationella prov, firat min kära farfar som fyllt 80 år, spenderat tid med min fina pojkvän, lyckats få golden circle biljetter till Justin Bieber istället för parkett ståplats och även träningen och nyttigheterna flyter på riktigt bra.
 
Efter So provet idag,en idrottslektion på skolan, ett bodypump pass på gymmet och sedan ut i det tråkiga vädret för en kort men intensiv löprunda är jag väl förtjänt att ligga i soffan hela kvällen. Trots det ska jag nu sätta mig och läsa på lite inför kommande idrottsprov och med en stokholmsresa som väntar runt hörnet kan ni räkna med att bloggen kommer stå tom i ungefär en vecka till, sedan kommer jag börja blogga på riktigt igen, vi hörs. 

GÅRDAGEN

Gårdagen var både rolig och effektiv, med ett glatt humör på skolan jobbade jag hårt på svenskan, matten och spanskan och jag hade bra fokus på alla lektioner. Då skolan var slut tog jag mig även på matteklubb och gjorde en hel del tal där. 45 minuter senare satt jag i bilen tillsammans med min far och Johan påväg hem till mig, lagade mat, åt och såg på tv och sedan bestämde vi oss att istället för att spendera kvällen i soffan framför en film tog vi fram våra matteböcker och räknade tills klockan slog 11 då vi bestämde oss för att gå och sova. 
 

EN LITEN UPDATE

Bloggen har varit off i en dryg vecka och på senaste tiden har jag inte riktigt haft tid att skriva vad jag haft för mig på dagarna så jag tar en snabb uppdatering. Under påsklovet umgicks jag med några av mina favoriter, skippade hårdträningen och njöt av onyttigheter, besökte släkten i sorsele med min familj och Johan följde också med. Där blev det en massa friluftsliv med både skoter och härligt väder. Kickade sedan igång denna nya vecka igår med både träning och bra mat och massage. Livet är precis som på senaste tiden på topp och skolan går även relativt bra så som avslut på detta säger jag godnatt. 
 

SAKNAR


 

20:14

 

RSS 2.0