UPDATE

Update ifrån mitt liv: 
Jag är fortfarande sjuk, Igår trodde jag att jag höll på att bli friskare, men sen vaknade jag idag och insåg att det inte stämde. Känns förjävligt, blö, skulle ju kunna plugga för att göra någon nytta men jag orkar inte vara duktig, de enda ställena jag rör mig emellan är köket och soffan, ÅÅÅÅÅHH, pendlar emellan lyckligast i världen och svin sur, varför är jag inne i någon jäkla rubbad hormon period.
 
 
Annars så är det friluftsdag på skolan imorgon, och vi fick välja bland massa olika alternativ vars vi vill åka och  eftersom att jag i åttan tillsammans med ida-maria red på en jäkla häst på en friluftsdag mitt i vinter så är jag jävlig nog att ta med henne till voltarenan för att utöva någon slags gymnastik. För er som inte vet det ogillar hon de flesta sporter och gymnastik ligger nog rätt så långt ned på den listan, får se hur det blir imorgon, kanske tar mig dit och kollar på, haha. 
 
Orkar inte ladda upp en bild, är för sur, och har inte ens en anledning till att vara det vilket gör mig ännu mer irreterad, hejdå.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ganska uppenbart vad som hänt, du söp hos viktoria eller nått hade sex med nån random dude, ifall jag har fel så tyckte jag det var en bra gissning:)

Svar: Nej, haha har inte supit hos viktoria eller haft sex med någon random kille, så du gissa fel :P
My Gabrielsson

2012-12-05 @ 17:07:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0