8/12-9/12

Det senaste dygnet har varit extremt roligt, dock lite kallt, lite varmt och en hel del andra saker också. Viktoria kom hit vi fyra tiden, hon pluggade medan jag duschade och fixade mig, sen kom Arvid, Hugo och Johan med bussen och till sist Ida-Maria.
 
Vi lekte mörkerkurragömma vilket vi alltid gjort de senaste gångerna haha, sen lagade vi mat, tog på oss ett var overaller och krigade ute i den nykommna snön, blev snöbad ett antal gånger med tanke på att min muskelmassa inte var detsamma som killarnas. Så jag och ida-maria kom på en annan lösning som innebar vattenkrig, vilket övergick till matkrig då jag kastade en hamburgare i johans ansikte men ångrade mig dock då han gav igen med ett kläckt ägg på mitt huvud, haha. 
 
 
Kalla och äckliga begav alla sig till bastun och bubbelpoolen, spenderade någon timme där ute, sedan startade brandalarmet ifrån ingenstans men ett oroligt samtal kom ifrån mina föräldrar och undarde vad som hände här i huset, mdn det var ju falsktalarm. Ida-Maria for hem och dagen hade övergått till natt. Vi slog på en skräckfilm, Sen började jag och viktoria städa upp lite smått innan alla begav sig emot övervåningen för att sova. 
 
Dock somnade ingen av oss före klockan åtta på morgonen, en av anledningarna är för att min hund bestämde sig för att skälla och yla största delen av natten. På morgonen ringde mamma vid ett tiden och väckte mig, då vaknade alla som inte redan var vakna. Under dagen har vi ätit sett på julkalendern, the vampire diaries och städat. De sista att lämna huset var Johan och Hugo och dom drog kring två tiden. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

mörkerkurragömma är inte det Läskigt?

2012-12-10 @ 12:19:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0