2012 (VINTERN/VÅREN)

I slutet på 2011 så for familjen tillsammans med min systers-kompis-familj till Thailand. Vi kom hem i början av Januari, skulle verkligen inte tacka nej till en ny resa någonstans fast det lär nog inte bli först i sommar!
 
Jag och Ida-Maria började spela tennis och sen hamnade vi i världens harry potter freak perioden och det var typ det ända vi tänkte på och så vi såg på filmerna konstant. Sen började vi vara ganska mycket med William, Sebastian, Andrés och dom. 
 
Började i seglingskonfan, behövde gå på gudstjänst som jag dock försov mig till många gånger.. Några veckor senare var det snö och is vecka på skolan så vi var ute och hade olika snölekar/friluftsdagar/tävlingar. 
 
Jag, Ida-Maria, Arvid och Ida for på tårtbakar tävling, haha jävlar vad konflikter det uppstod eftersom att jag och arvid är ungefär lika envisa och sen kunde ingen enas om hur vi skulle göra. Men det var rätt så kul ändå nu när man tänker tillbaka på det haha.
 
Det började bli varmare och varmare ute, på skolan åkte vi till ormberget och sånna saker. Sen fick vi prao men jag var alldelens för lat så jag var bara hemma. Umgicks även mycket med Arvid, Jesper, Lukas och dom på helgerna.
 
Min familj fick vara hundvakt åt världens sötaste hundvalp som ägdes av en av mina kusiner. Sen så hade min systers skola modevisning för någon butik då de hade gjort kläder av deras tapeter. Jag fick hoppa in som model eftersom att det var en person som inte kunde och det var efter det som jag fick börja "modella" på deras visningar. 
 
Snön börjat smälta och våren hade kommit, det var öerhört skönt att vara ute dock var det så jäkla blött.. Men man kunde i alla fall börja byta ut dunjackorna emot lite tunnare och snyggare vårjackor! 
På skolan hade det börjat vara massvis med stölder, tillslut blev även jag drabbad då jag först blev av min min plånbok som innhöll massa viktiga kort, men det hemskaste var när Jag blev av med den svarta Jofama jackan fast det var nog värst för min syster eftersom att det var hennes. Jag och några tjejer på skolan gick ivrigt omkring på dagarna och hade inte speciellt mycket arbetsro men lärarna försökte hjälpa oss men det blev som det blev. 
 
Familjen for upp till sorsele hos mina kusiner (vilket är vart jag har varit mig under veckan) Fast då var vi i deras stuga til största delen och det var rätt så kul! Det var jätte bra väder så vi låg för det mesta ute i snön eller så var vi och åkte skoter. 
 
Sen var det dags Valborg! jätte rolig kväll med dom från byn, Sofia, Ida och Alicia. På kvällen var det rätt så varmt fast mot natten var det fortfarande ganska kallt. Vi hade i alla fall riktigt trevligt, kvällen slutade hemma hos mig och Sofia sov över.
 
Jag och min syster fotade jätte ofta både inne och utomhus för man kunde ju stå ute i linne utan att frysa ihjäl haha! 
 
Sen köpte vi våran båt/husbåt eller vad man nu ska kalla det, vet inte riktigt vilken månad det var, men  började längta otroligt mycket till sommaren då vi kunde börja använda den på riktigt! 
 
Började vara lite med William och dom igen, men vi började träffa Alex och några till ganska så ofta där i kring också och dom spenderade vi väldigt mycket tid med och även mycket under sommaren. 
 
Sedan var det dag för Textil och Designs "årliga modevisning" jag hade även följt med då de hade en korsett modevisning i boden lite tidigare på året vilket var skit kul det med! Men den här modevisning slog alla de andra, det var dock lite stressigt under dagen eftersom att det var tre visningar först för högstadiet, sen gymnasiet och sedan för allmänheten, men det var i alla fall sjukt kul och jag fick träffa jätte mycket trevligt folk! 
 
Nu var sommarlovet inte alls långt borta och alla skolarbeten började bli klara! Kroppen var fylld av sommarkänslor och jag hade sedan länge tillbaka kollat på olika skolavslutningsklännigar och skor.
 
Tillslut kom skolavslutningen! Jag och Ida-Maria hade blivit förfrågade att vara konferencier vilket vi tackade ja till, trodde jag skulle bli lite nervös eftesom att man skulle stå där inför alla elevers föräldrar m.m men det gick hur bra som helst. 
 
Under början av sommarlovet var jag jätte mycket med Alex och dom! Jag och Ida-Maria hade även börjat köra moped vilket tillslut ledde till att vi kraschade och det var då min fot började bli lite konstig. Men sommarlovet fortsatte och jag var med olika vänner och for ned till stränder, grillade, badade, var uppe sent om natten och hade det jätte roligt! fortsättning följer.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0