fyra bugg å en coca coola

Tjill prao dag idag sitter hemma just nu och tjillar i solen och dricker coca cola, livet är fan nice!

Ensam hemma !

Kan berätta vad som hänt under helgen lite gran, har varit själv hemma eftersom mamma och ida har varit i umeå och pappa har varit och jobbat hela helgen så jag har varit bossen i huset medans Julia, Ida-Maria och viktoria har sovit hela helgen!

Fredagen : efter skolan dog jag in till stan med Ida-Maria och där träffade vi julia och sen klockan tre så klippte jag mig på lyxx hos lotta , hon är jätte bra!                                       Efter det drog vi hem fixade lite gjorde vattenballonger, lagade middag vi åt tacos och när vi åt så kom jesper och åt med oss och så kom hugo och Lukas och kollade när vi åt senare så kom Samuel, Sebbe och jonte och vi hade vattenkrig men ballonger, puttade i varandra i poolen  och sebbe och samuel slängde i mig och det var inte så roligt fast först failade dem och tappade mig rakt ner i backen, det gjorde ont..

Men sen när vi duschat åde så gick vi in och såg bigbrother och sen drog typ alla hem och då gick vi och fikade sen gick vi upp och la oss.

Lördagen : På morgonen så blev vi väckta halv sju av mina hundar som hoppade upp i sängen och krafsade på täcket och ylade för det ville ut...  Så jag och I-M gick ut med dem sen gick vi och la oss ett tag men då gick I-M och viktoria ner och gjorde frukost och då kom jag och julia ner.

Sen skulle vi till storheden, klockan blev mycket bussen gick på tio min jag behövde rasta hundarna och hade glömt ge dem mat så de behövde äta sen så slutade det med att vi kutade med hundarna till bussen men missade den ändå precis så få gick vi på en promenad och då drog I-M hem för hon skulle till stallet och vi drog hem åt plättar som min farmor kom och gjorde åt oss sen fick vi skjuts av hon till storheden åkte omkring där i pyjamas så köpte vi godis sen drog vi till rusta, efter det tog vi bussen hem sov i två timmar men så kom sebbe när vi sov och jag vet inte om han fick vänta länge innan vi öppnade för ingen orkade kolla varför hundarna skällde men sen så öppnade vi och ja han kom för att han skulle hämta sina jackor som han glömt.

vi åt middag när im kom tillbaka fast viktoria åt inte för hon hade bwehövt åka hem och äta men sen kom hon tillbaka , vi sminkade oss as snyggt (bilder kommer sen) drog till karlsvik och var med samuel och Jesper sen drog vi hem och då kom dem vi gjorde inte så mycket kollade lite på gymnastik filmer, men men nu ska jag och träna ni får bilder när jag kommer hem och så berättar jag om dagen då :D


svar på tal

svar : HAHA! nej dem är inte till för killar, och en fråga har du hört talas om korta shorts? eller du kanske inte använder sånna för att du inte har nog mycke röv för att använda dem ? och en till sak, om du ändå ska säga något kan du ju stå för det och säga vad man heter istället för att skriva något annat, asså ja vadå feg ? puss! :*

leopard

ade dessutom skoljogg med skolan idag, ojojoj säger jag bara men men som tur är det ju ett år till nästa som tur är och då ska jag nog träna lite innan den är typ 7,6 tror jag och då sprang och och Ida.p på 39 minuter, however skönt att det är över i alla fall..

nu ska jag ttyyyyppp hjälpa mamma med något och sen så ska jag äta grillade kyckling och sedan ska jag träna, vi kanske hörs senare då!


solen är fortfarande kvar det är bara moln ivägen

hihi jag är en korv som gillar att dansa med apor samtidigt som jag kissar :$

men hursomhelst så ska jag inte snacka om det utan ja det är sol ute bara att man inte ser den så jag har kört på mina sommarkläder idag det är ju fan sommarlov om tre veckor för i helvet! Tiden har gott svin snabbt och de kommer säkert de tre sista veckorna också göra! :D

har nyss varit ute med mina hundar i regnet mitt hår är as blött och mina kläder men men man ska inte klaga allt för mycket ! ;) så nu ska jag byta om och sedan äta middag, tjautjauuuuu


pump it rock it move it move it

Igår var jag med Ida-Maria Min syster, Alicia och min mamma på bio och såg pirat filmen som jag inte kan stava till  alltså pirates of the caribien?? på främmande far vatten och den var AS BRA!!:D

Sen då efter bion så drog vi hem (Ida-Maria följde med) och då så kom Jonte och william och  jag och I-M låste in dem i "uthuset" när vi skulle äta sen så åt vi tårorna vi hade köpt och det var typpppp svin gott! <33333

Efter det hade vi tårt krig (BILDER KOMMER SEN!) och sen var alla typ nersmetade i tårta så å drog vi och badade det var typ kallt och mesarna jonte och william doppade sig inte men det gjorde jag och Ida-Maria! Sen drog vi till mig typ nästan genom frusna och så duschade vi och sen såg vi på sorrority row sen så sov vi typ halt sen blev klockan ett och då drog alla hem och jag gick och sov.
HAHAHAHA!


check!

A&S RAPPORT : √

A&S FILM : √

PLOCKAR UR DISKMASKINEN : √

PLANER FÖR HELGEN : ?

PLUGGA TILL MUSIKEN : o.O... snart...

Sådär ja, har gjort det mesta idag ändå ganska skönt att allt är klart snart för terminen, idag på skolan så gick brandalarmet och ingen lärare visste om det var en övning eller inte, men men vi behövde ju hur som helst dra ut på skolgården sen kom brandbilen och alla typ asså shiiiiit.... MEEEEEeeeEEEN det var bara någon på montesori som hade typ bränt några kakor eller nå så det var falsk alarm.

Nu har jag suttit och fixat med min film till ART&SCIENCE så den är klar nu så jag ska gå och träna på låten som jag ska redovisa imorgon på musiken, höhö asså jag har as svårt för att få ihop sången och gitarr spelandet samtidigt men men vi har ju redan fått omdömena så ;) hahah nä skoja jag ska ju ändå försöka, och påtal om mina omdömen så blev jag fett nöjd :D

Men nu hörs vi ikväll får se om jag kan träna eller måste träna på min låt till musiken..luleåkalasetT

Tjill att man kommer få gratis helgpass av typ skolan till Lulekalaset <333333

Jag tror inte att jorden kommer att gå under på lördag, jag är ej kristen och jag tror ändå inte på det jorden kommer att gå under på några milljoner/milljader år..

men liv är ganska awesome just nu, orkar inte berätta allt som är awesome men men ni får höra sen för nu ska jag se på desperate houswives och dricka appelsinjuice <3333


något ni ej visste om mig...

jag är tydligen en kille!

street basket


Tänker på den dan du stack från mig de ba fanns inte

kom hem från träning för typ en timme sedan, det var tjill men lite jobbigt, sen kom ju typ några från elins skola och kollade på lite hhah trevligt trevligt, imorgon är det A&S sen måte jag och I-M dra två timmar tidigare för vi ska vara med i basketcupen i stan så alla kommer och kollar när vi äger ut alla, nog för att det är jag, I-M och viktoria och vi har aldrig typ spelat basket men de vi möter spelar basket men ja, det blir en rolig grej i alla fall!


12 saker du önskar att du inte visste

1: Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2: Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.

3: En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4: Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5: Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6: Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7: De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten. Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

8: Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med munherpes från en av gästerna.

9: Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10: Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.

11: Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

12: Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

Tjill va ? ;)


dagens outfitRSS 2.0