dont miss the ones who not deserves it

10 sanningar om mig själv
1. jag har kan ha lika svårt som lätt att börja gilla någon
2. jag fattar inte hur jag kan sakna 'bb' och nej det står inte för bigbrother utan det är några personer jag var med i höstas, dem förtjänar det inte., men det värsta är att de inte saknar mig tillbaka
3. Sometimes it last in love sometimes it hurts instead är mitt favorit uttryck eller vad man nu säger låt text eller ja..
4. Jag är oskuld
5. jag vill ha en kille men jag gillar ingen typ..
6. Det är en person jag saknar som fan jag fattar inte varför men kommer aldrig kunna släppa han till 100 %, det kommer alltid vara 1% av mig som saknar honom..
7. När jag tänker efter så har det aldrig blivit något emellan mig och en kille som börjat hålla på med mig utan alltid när 'det hänt något' så är det jag som börjat gilla någon som jag tror inte gillat mig sen så gillade den mig typ..
8. jag kan lätt få dåligt samvete
9. småbarn är typ det värsta jag vet fyfan vad jobbiga dem är, haha jag kanske är lite ont men det är roligt när dem börjar gråta för att dem inte får som dem vill..
10. jag ska inte ha för höga förhoppningar om hösten, för då blir man bara besviken om det inte händer om jag inte förväntar mig mycket kan det ju inte bli sämre utan bara bättre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0