123 kåta

Kom nyss hem ifrån jobbet, julia sitter här brevid mig ikväll drar vi till campingen och är med Andreas å dom, vi var med dem igår och i förrgår haha fyfan vad kul hände as många roliga saker i förrgår kan lista upp dem:
Först är jag och Julia på hoppsakerna och ida kollar på och då kommer det två småungar och säger 'man får inte ha skor på den där' och vi ba 'naaww stackarn naw puttinutt' ja men typ så och då puttade hon mig och julia i magen, haha jag dööör! så jag sa ' ska du ha stryk' haha snäll jag är.. sen gick hon fram till julia ba 'jag går faktiskt i femteklass' julia ba ' och jag går i nian' sen sprang hon iväg.. haha fyfan vad kuuuul!
Sen så när vi satt uppe vid kiosken med Andreas Jörn och en kille som jag inte kan stava hans namn så kom det en kille och han är typ handikappad (menar inget dumt utan han var handikappad) och så är han lite leskig kom han till oss och började följa efter oss och en massa skit, hahaha han var ganska rolig endå sen sa han till en ba ' och du! du följer med mig!' hahah! så när han kom tillbaka så sa Andreas 123kåta så fällde vi ner parasollet så det blev som en kåta typ.. hahah och då stack han in huvudet och ba HEEJ!
sen så var vi nere på stranden och så började andreas kasta vatten på mig sen hällde jag vatten på ida för att jörn sa det sen efter det hällde jag vatten på jörn med det var ganska osmart med tanke på att han är tre år äldre snabbare och starkare än mig så han sprang efter mig lyfte upp mig på axeln och tänkte kasta i mig i vattnet men han gjorde det inte för jag hade min mobil men dem försökte ta den men hursomhelst se efter det gick vi och satt oss på några bänkar och satt och pratade sen kom det en as läskig bil och bara stod där och lös med lamporna på oss svin länge sen öppnade någon dörren men då åkte dem iväg...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0