STICKS AND STONES

Igår var en jäkligt rolig kväll, den började mindre bra med en hel del planer som sket sig, men efter en tur på Max med Ida-Maria och Viktoria och sedan ett samtal från Adam så började kvällen bli lite bättre. Vi drog till Adam, for vidare till Viktorias skola och spelade fotboll sedan kom Andreas och några till då fortsatte vi spela fotboll haha sköt bollen i Adams ansikte flera gånger, men är man talangfull så är man ju! 
 
Men lite senare på kvällen drog alla som Andreas kom med förutom Andreas han själv så då fortsatte vi med att spela fast det blev basket istället, haha askul, sen gungade vi, gick och tog äpplen (igen)
haha så då lekte vi med dom, frös nästan ihjäl så då drog alla till viktoria och kvällen avslutades kring tre så då somnade jag, Ida-Maria och Viktoria så fort dom dragit. 
 
Idag så kom jag hem, gjorde knappt någonting men sedan vid tolv for jag och julia till gymmet, fast vi gjorde inte så jätte mycket, stretchade mest vi har satt upp lite roliga mål på hur viga vi ska bli innan jul, haha fyfan det kommer ta ett tag att klara det alltså.. Men man kan så länge man vill
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0